welkom in Casa Xenofilia

 
 

pagina delen:

     
 
partner

Thuiszorg en care services aan de Costa Blanca in Spanje   

  

     villa op facebook

 


  


 

 
Follow Villa Xenofilia's board Aangepaste vakanties on Pinterest.  

 
   Villa Xenofilia IV - toegankelijkheid en aanpassingen
 

 
zwembadliftalgemeen
-
rolstoeltoegankelijk
- geheel gelijkvloers
- brede deuren 80 cm

badkamer
-
verbrede toegang
   inloopdouche
-
toiletverhoger met
   beugels
-
verlengde doucheslang

slaapkamers
-
airco
- 3 slaapkamers met
  schuifdeur toegang tot
  het terras

zwembadterras
- rampa 120x300 cm

zwembad
(5x10)
-
te verwarmen
-
zwembadlift 170kg
- romeinse treden
- electronische afdek

hulpmiddelen
- hoog-laag bed
- beschermhekken
- luchtwisselmatras
- mobiel nachtkastje
   met leesplank
- elektrische tillift
- zwembadlift
- zwembadrolstoel
- douche/postoel
- urinaal
- transport rolstoel
- looprekje

diversen
- zorg op maat
- afhalen/brengen
  
vliegveld
- huur aangepaste bus

 

 

 

   

De geheel gelijkvloerse en luxueuze villa is uitermate geschikt voor de ontvangst van rolstoelgebruikers, mindervaliden en ouderen die de vakantie aan de Costa Blanca in Spanje willen doorbrengen.
Het huis is drempelvrij toegankelijk vanuit de garage en de voordeur.  De deuren zijn allen minimaal 80 cm zodat er ruim baan voor de rolstoel is.
Drie van de vier slaapkamers beschikken over brede glazen schuifdeuren welke toegang geven tot het grote terras. U kunt dan ook rechtstreeks vanuit deze slaapkamers naar buiten. 

Vanwege de toenemende belangstelling van rolstoelgebruikers en mindervaliden zijn er enkele aanpassingen gedaan die bijdragen aan toegankelijkheid en comfort.

Het huis heeft 2 badkamers waarvan één is aangepast, toegankelijk vanuit de ouderslaapkamer. De inloop (of inrij) douche, 80 cm breed, heeft een verbrede toegang van 85 cm. De douchekop kan uit de wandhouder genomen worden en heeft een extra lange slang van 250 cm zodat alles rond de douchestoel goed bereikbaar is.
Op het toilet kan een verhoger (verstelbaar met 3 hoogten) geinstalleerd worden met stevige beugels, welke een goed houvast geven bij de toiletgang.

Voor het grote zwembadterras (3 treden) is een zware en stevige rampa beschikbaar   van maar liefst 120cm breed en 300cm lang zodat ook dit terras goed toegankelijk is voor de rolstoelgebruiker.

Desgevraagd kan bij het te verwarmen zwembad de hydraulische zwembadlift geplaatst worden met tilband.
De lift is geschikt voor personen tot 170 kilo.
 
Voorts zijn er (gratis) speciale hulpmiddelen beschikbaar zoals een verstelbaar hoog-laagbed (ziekenhuisbed), luchtwisselmatras, verrijdbaar nachtkastje met leesplank, elektrische passieve tillift, hydraulische zwembadlift, douche/postoel, transport- en zwembadrolstoel, looprekje en meer.


Het huis beschikt over een grote garage en afsluitbare parkeerplaats waar plek genoeg is voor de aangepaste bus, de verlengde Renault Master geschikt voor 9 personen, waarmee u op verzoek afgehaald kan worden van de vliegvelden Alicante of Valencia. Ook is het mogelijk de bus te huren tijdens uw verblijf.

Desgewenst kan zorg op maat in de villa geregeld worden in samenwerking met onze partner Anneke thuiszorg. Deze professionele zorgorganisatie voor de Costa Blanca beschikt over ervaren, vakkundige nederlands- en engelstalig verzorgenden en verpleegkundigen waarmee wij uitsluitend goede ervaringen hebben.
Ook kunnen bij deze en andere organisaties hulpmiddelen gehuurd worden voor het geval
Villa Xenofilia daar niet in kan voorzien.
Meer over zorg-en hupverlening zie onze pagina's over medische zorg aan de Costa Blanca.

Informatie over het ophalen van, en brengen naar de vliegvelden Alicante of Valencia, reizen en de verhuur van de aangepaste rolstoelbus vindt u hier...Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan s.v.p.
contact met ons op.
  
                 
  
            


 

 

Villa Xenofilia IV : Een luxueuze aangepaste rolstoeltoegankelijke vakantiewoning met riant te verwarmen zwembad en zwembadlift. Diverse hulpmiddelen ter beschikking en zorg op maat kan geregeld worden. Ideaal voor een luxe aangepaste rolstoel vakantie in Javea aan de Costa Blanca in Spanje.

 

   
sitemap - disclaimer - vakantie links - partners

@ www.xenofilia.com all rights reserved