welkom in Casa Xenofilia

  

Villa Xenofilia IBeschrijving villa Xenofilia I


Tuin met tennisbaan / ping pong
Verwarmd zwembad !
Kaart Costa Blanca
Weer in Moraira
Informatie MorairaPrijzen villa Xenofilia IBeschikbaarheid villa Xenofilia I 

 

   

k l i m a a t    e n   w e e r
Moraira - Costa Blanca - Spanje 

In onze villa, gelegen in Moraira, kunt u genieten van het het fijnste klimaat van Spanje dat ook door de spanjaarden zelf gewaardeerd wordt vanwege de  milde zomers en de prettige wintertemperaturen. Vandaar dat velen van hen hier aan de Costa Blanca hun vakantie komen doorbrengen in een luxe vakantievilla.

Uiteraard zijn het niet alleen de spanjaarden die genieten van dit zonnige en gezonde klimaat. Ook de  overwinteraars die de hollandse koude en natte wintermaanden willen ontvluchten beleven hier heel wat heerlijke zonovergoten dagen met zalige temperaturen onze vakantievilla's. Bovendien kunnen zij profiteren van onze gunstige wintertarieven.
 

De gegevens hieronder zijn gemiddelde maximum dagtemperaturen:

lente 23 C
zomer 29 C
herfst 24 C
winter 17 C

Weerberichten Moraira
Er zijn diverse weervoorspellers voor Moraira en de regio Costa Blanca met voorspellingsperioden die varieren van enkele dagen tot weken :


Nederlandstalig :
- Buienradar
- Weer.nl
- Weerplaza
- Meteoservice
 
 
Spaanstalig :
- El tiempo  
- Canal Meteo
 
 
Valenciaans :
- Oratgenet

 
  

 


Villa Xenofilia I :  vakantievilla in het ook door de overwinteraars gewaardeerde en zonnige klimaat van de Costa Blanca in Spanje. Een luxe villa met  100% privacy, zeezicht, verwarmd zwembad, tennisbaan, tafeltennis, strand van Moraira op enkele minuten rijden

sitemap - disclaimer - vakantie links - partners                                                                                                        www.xenofilia.com all rights reserved