welkom in Casa Xenofilia

 

Beschrijving Villa Xenofilia VII

Het weer in Moraira aan de Costa Blanca
Moraira informatie : stranden, activiteiten, restaurants, markt, winkels etc.
Kaart van Moraira

 


pagina delen:
 

 

 

 

 

 

 

  

w e e r   e n   k l i m a a t     
Moraira - Costa Blanca - Spanje        

 
Zon, zon, zon, meer dan driehonderd dagen per jaar !


In deze villa, geschapen voor het ware buitenleven, kunt u werkelijk optimaal genieten van het fantastische klimaat in Moraira. Zittend aan de bar op het plein, liggend in uw luie stoel aan de rand van grote zwembad, terwijl de kleintjes het peuterbad en de zandbak niet met rust laten. Mocht u echt even genoeg hebben van zoveel zonnestralen dan kunt u nog altijd terecht in de buitensalon, beschut tegen de niet aflatende zon van de Costa Blanca, de fraaiste kusstreek van het veelbezongen zonnige Spanje.


Gunstig gelegen in het beste klimaat van Spanje..


Gelegen op een oostelijke berghelling is de luxe vakantievilla, Villa Xenofilia VII, en het bijbehorende woon en recreatieplein ideaal beschut tegen de koude landwinden in de winter, terwijl de zon ongestoord toegang heeft. En en ander heeft tot gevolg dat u in de winterperiode optimaal kunt profiteren van de voorjaarsachtige middagtemperaturen van gemiddeld 17 graden, beslist ideaal om te overwinteren ! ( En dat tegen speciale overwintertarieven, klik hier...)
Zomers  daarintegen heeft de verfrissende zeebries vrij spel en heeft een matigende werking op de hete spaanse zomers zodat temperaturen boven de 35 graden zeer zeldzaam zijn. U kunt hier dus optimaal profiteren van het beste klimaat van Spanje ! 

 

Temperaturen

De gegevens hieronder zijn de gemiddelde maximum dagtemperaturen:

lente    23 C
zomer  33 C
herfst   24 C

winter  17 CWeerberichten Moraira
Er zijn diverse weervoorspellers voor Moraira en de regio Costa Blanca :


Nederlandstalig :
- Buienradar
 
 
Spaanstalig :
- El tiempo  
- Canal Meteo
 
 
Valenciaans :

-
Oratgenet

 

 

 

 

 


sitemapp - disclaimer - vakantie links - partners                                                                                                        www.xenofilia.com all rights reserved